OBS: Tørredeblomster.dk holder midlertidigt lukket - Læs mere her

Handelsvilkår

Indhold:

1. Generelt

2. Indgåelse af aftale

3. Levering

4. Priser

5. Betaling

6. Fortrydelsesret

7. Returnering

8. Tilbagebetaling

9. Reklamation

10. Personoplysninger

11. Klagemuligheder

12. Kontakt

 

1. Generelt

1.1 Disse betingelser gælder ved køb af varer på Tørrede Blomsters hjemmeside www.torredeblomster.dk

1.2 Det er kun forbrugere, som kan købe varer på Tørrede Blomsters hjemmeside www.torredeblomster.dk, og ved bestilling af varer på www.torredeblomster.dk bekræfter du, at du ikke køber varer som erhvervsdrivende eller med henblik på videresalg. Hvis du vil købe varer som erhvervsdrivende, skal du kontakte os på email. 

1.3 www.torredeblomster.dk er ejet og drevet af Tørrede Blomster, Søllerød Park 12, 2, 2840 Holte, kontakt: shop@torredeblomster.dk, CVR: 40585508

 

2. Indgåelse af aftale

2.1 En juridisk bindende aftale mellem dig og Tørrede blomster er indgået, så snart du modtager en ordrebekræftelse pr. email. Indtil ordrebekræftelsen fra køberens side er modtaget, forbeholder Tørrede Blomster sig retten til, at annullere et køb, ved fx. pris- og tekstfejl eller udsolgte varer. Tørrede Blomster vil med det samme ved annullering, oplyse køberen pr. email. 

 

3. Levering

3.1 Vi leverer din vare inden for 10 hverdage efter du har modtaget ordrebekræftelse. Varerne bliver leveret med GLS, samt Track&trace inkluderet. Leveringen vil ske til en GLS pakkeshop nær dig. 

3.2 Du vil modtage en email med bekræftelse for afsendelse, når varen er sendt afsted. 

3.3 Fragten koster hhv. 35 DKK til pakkeshop og 49 DKK til privat adresse. Ved køb på over 500 DKK, vil fragten være gratis og inkluderet i aftalen. 

3.4 Ved bestillingsvarer, som ikke er sat til salg på hjemmesiden, kan der være længere leveringstid end 10 dage.

3.5 Leveringen anses som sket, så snart pakken når til pakkeshoppen.

 

4. Priser 

4.1 Alle vores varer er prissat i danske kroner (DKK), inkl moms.

4.2 Vores priser kan løbende ændre sig. Det er prisen ved bestillingen af varen, som er gældende. Priserne som er angivet på www.torredeblomster.dk, er eksklusiv leveringsomkostninger. 

 

5. Betaling

5.1 For at handle på www.torredeblomster.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som vi accepterer. 

5.2 På www.torredeblomster.dk kan du betale med Visa Electron, Visa/Dankort, Mastercard, Maestro og Apple Pay. Der vil ikke blive opkrævet et gebyr ved brug af betalingskort.

5.3 Beløbet vil blive trukket på din konto, så snart varen er afsendt til den angivne pakkeshop. 

5.4 Alle betalingstransaktioner gennemføres via det sikre Shopify Payment. 

 

6. Fortrydelsesret 

6.1 Du kan uden begrundelse træde tilbage fra aftalen (fortrydelsesret) inden for 14 dage. 

6.2 Ved brug af fortrydelsesretten, skal du oplyse Tørrede Blomster inden for 14 dage. Dette skal ske med en utvetydig erklæring om brug af fortrydelsesretten til shop@torredeblomster.dk. I erklæringen skal ordrebekræftelse nummeret også indgå.

6.3 Ved fortrydelse skal varen sendes retur, inden for 14 dage fra du bruger fortrydelsesretten. Det skal kunne dokumenteres, at varen er blevet sendt retur inden for 14 dage. 

6.4 Varer som blot er sendt retur, vil ikke blive anset som korrekt brug af fortrydelsesretten. 

 

7. Returnering

7.1 Hvis du benytter dig af din fortrydelsesret, skal du inden for 14 dage uden unødigforsinkelse, sende varen retur. Du skal selv afholde omkostningerne for returnering, samt du er ansvarlig for varen er pakket forsvarligt. 

7.2 Du hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, herunder som følge af forkert håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt, samt almindeligt, for at besigtige varens art, egenskaber og den måde, som varen fungerer på. 

7.3 Du bærer den økonomiske risiko for varen, indtil varen er i Tørrede Blomsters besiddelse. 

7.4 Vi forbeholder os retten til at fratrække en eventuel forringelse af varens værdi, hvis der er sket skader eller værdiforringelse ved modtagelse af varen. Dette vil blive fratrukket ved tilbagebetalingen. 

7.5 Varen skal sendes til Tørrede Blomster, Søllerød Park 12, 2 - 2840, Holte, kontakt: shop@torredeblomster.dk, CVR: 40585508.

 

8. Tilbagebetaling

8.1 Hvis du benytter dig af din fortrydelsesret, vil vi tilbagebetale det fulde beløb, såfremt der ikke findes værdiforringelse på varen, inden for 14 dage fra du meddeler om brug af fortrydelsesretten på den korrekt vis. Hvis der er valgt levering med ekstraomkostninger, vil der blive tilbagebetalt et beløb, som sammenlignes med en standard levering. 

8.2 Uanset punkt 7.1 kan vi tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen, eller du kan dokumentere på accepteret vis, at varen er returneret rettidigt.

 

9. Reklamationer

9.1 Når du køber på www.torredeblomster.dk kan købelovens mangelsbeføjelser finde anvendelse på varekøb. Du har i følge købeloven en reklamationsfrist på 2 år.

9.2 Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

9.3 Hvis du mener varen lider af en mangel, skal du kontakte shop@torredeblomster.dk. Her skal du oplyse hvilken mangel, som du mener varen har.

9.4 Du skal reklamere snarest muligt og altid inden for rimelig tid efter, at du er blevet opmærksom på fejlen eller manglen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

9.5 Er reklamationen berettiget refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

9.6 Reklamation på varer som indeholder blomster.

9.6.1 Uanset punkt 9.1, skal alle reklamationer på varer, som indeholder blomster/tørrede blomster, ske inden for 30 dage fra modtagelsen af varen. Dette er grundet blomster/tørrede blomsters biologiske tilstand, og derfor korte levetid. 

 

10. Personoplysninger

10.1 Vi indsamler og behandler personoplysninger om dig (herunder navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, oplysninger om dine køb og betalingsdata), for at kunne opfylde aftalen med dig, for at kunne efterkomme dine anmodninger og for at kunne sende dig nyhedsbreve og markedsføring. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand, medmindre vi er berettiget hertil, dog vil videregivelse kunne ske i forbindelse med en omstrukturering eller salg af vores aktivitet. Al behandling og videregivelse af personoplysninger vil ske i overensstemmelse med Persondataloven.

10.2 Den dataansvarlige er Tørrede Blomster, Søllerød Park 12, 2 - 2840, Holte, kontakt: shop@torredeblomster.dk, CVR: 40585508 og du kan ved henvendelse hertil få oplysninger om, hvad der er registreret om dig. De registrerede oplysninger opbevares i 5 år i overensstemmelse med bogføringsloven.

10.3 Du kan læse mere om vores behandling af persondata på https://torredeblomster.dk/pages/persondatapolitik

 

11. Klagemuligheder

11.1 Hvis du vil klage til Tørrede Blomster, så skal det ske på shop@torredeblomster.dk 

11.2  Hvis det ikke lykkedes os at finde en løsning kan du klage til Center for klageløsning, Konkurrence- og forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, www.forbrug.dk. Klage kan indgives ved at udfylde en klageformular via www.minsag.forbrug.dk

11.3 EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kundeservice@power.dk.

12. Kontakt

11. Tørrede Blomster, Søllerød Park 12, 2. 2840 Holte. kontakt: shop@torredeblomster.dk, CVR: 40585508