OBS: Tørredeblomster.dk holder midlertidigt lukket - Læs mere her

Fragt og retur

Bemærk: Tørredeblomster.dk holder midlertidigt lukket. Vi vender tilbage i efteråret 2021 med massere smukke nyheder og gode tilbud. 

Fragt

Vi bestræber os på at afsende din pakke indenfor 2 hverdage og derefter er der 1-3 hverdages leveringstid med GLS.

OBS: Der kan dog i travle perioder opstå længere afsending/leveringstid. 

 

Fragt priser:

35,- Levering til pakkeshop nær dig

45,- Levering til privat adresse (Bemærk: Er modtageren ikke hjemme til at modtage pakken vil den blive indleveret i en af nærmeste pakkeshops - Det er ikke muligt at få den stillet foran døren eller lign.)

 

Vi sender alle pakker med GLS til privat adresse eller pakkeshop.

Da vi sender med GLS kan vi ikke styre dato og tidspunktet for levering. Vi vil dog meget gerne skrive udenpå pakken "Må først åbnes d. xx.xx-xxxx" hvis blomsten eksempelvis er en fødseldagsgave. Dette aftales via mail: Shop@torredeblomster.dk 

 

Vi sender alle pakker med sporing.

Alle pakker kan spores undervejs. Du vil modtage en mail efter ordren er afsendt med dit tracking ID. 

 

Vi benytter genbrugskasser til at sende din ordre i

Derfor er kassen vi sender dine blomster i ikke perfekt. For at redusere og genbruge har vi et samarbejde med en dansk virksomhed hvis kasser passer perfekt til at sende tørrede blomster i. 

Vi pakker alle bundter der skal fragtes i flere lag papir og en solid papkasse

Selvom denne løsning i langt de fleste tilfælde beskytter de tørrede blomster, sker det enkelte gange at en eller flere blomster knækker undervejs. Da tørrede blomster er en skrøbelig vare må dette medtænkes som en risiko ved bestilling af forsendelse. Tørredeblomster.dk erstatter derfor ikke enkelte blomster der er knækkede eller på andre måder blevet beskadiget under fragten.

Er uheldet ude.. 

Er din pakke blevet meget beskadiget under fragten pga. voldsom håndtering eller lignende, opfordrer vi til at du med det samme tager billeder af pakken + varerne og sender dem til os på mail shop@torredeblomster.dk. Så tager vi stilling til hvad der skal ske med din bestilling. (Vær opmærksom på at dette kun gælder i meget slemme tilfælde. Vi erstatter ikke hvis det kun gælder enkelte knækkede blomster.) 

 

 

 

 

Retur

Al returnering skal ske indenfor 10 dage

Hos tørredeblomster.dk går vi meget op i at det kun er blomster af god kvalitet vi sender ud til vores kunder. Alle varer kan derfor returneres indenfor 10 dage. Grunden til den korte returneringsfrist er for at begrænse eventuelle påvirkninger som kan skade varen, fx. sollys og fugt.   

Ved retur uden fragt

Vælger du at returnere din vare uden fragt kan du aflevere din vare på adressen i Hørhsolm efter aftale. Skriv en mail til shop@torredeblomster.dk så vi kan aftale tidspunkt for drop off. 

Ved retur med fragt skal varen sendes med en forsendelse der kan spores

Returneres varen skal dette ske med en forsendelsestype der indkluderer Tracking. Køber betaler selv omkostningerne til fragt. Ved returnering skal pakken indleveres i en pakkeshop senest 10 dage efter afhentning.

Varen skal pakkes ind i samme emballage som den er blevet sendt i

Varen skal pakkes ind i samme eller tilsvarende emballage som den er blevet modtaget i, så der ikke sker skader på blomsterne under retur fragten.

1. Pak buketten godt ind i silkepapir 

2. Bind en snor om "knudepunktet" på buketten

3. Placer buketten i papkassen den blev sendt i, og træk snoren igennem bunden af kassen

4. Stram forsigtigt snoren til på ydersiden af papkassen og bind dobbeltknude. 

5. Dæk snor+knude uden på kassen med tape

6. Luk kassen med tape, og køb fragt med tracking

Vi er ligeglade med hvordan indpakningen ser ud, så længe buketten er beskyttet så godt som muligt :-) 

Pakken skal sendes til adressen:

 

Tørredeblomster.dk

Søllerød Park 12, 2

2840, Holte

Tlf: 22891817

shop@torredeblomster.dk

 

Modtager vi returneringer hvor flere blomster er ødelagte grundet mangelfuld indpakning, og hvor ovenstående vejledning ikke er opfyldt, forbeholder vi os retten til ikke at tilbageføre beløbet for pågældende buket.