OBS: Tørredeblomster.dk holder midlertidigt lukket - Læs mere her

Tørrede blomster til bryllup

Brudebuket med tørrede blomster

Frisør: Caroline Hjort - https://mipecph.dk

Fordelene ved at bruge tørrede blomster til dit bryllup 

Vi ved, at der er en million ting at tænke på og holde styr på op til selve bryllupsdagen. Derfor giver vi nu vores bud på, hvordan i kan få færre ting at tænke på og hvordan i kan spare penge, samtidig med at der bliver skabt en smuk og magisk stemning med tørrede blomster til jeres bryllup. Vi har derfor lavet en liste til jer kommende brude, over nogle af de mange fordele i får ved at bruge tørrede blomster til jeres bryllup. 

  1. De tørrede blomster kan sættes op flere dage i forvejen. Her kan de stå uden at visne eller falde sammen, indtil bryllupsfesten skal finde sted og dermed er der én ting mindre at tænke på i de sidste hektiske dage op til den store dag. Vi sender blomsterne til hele Danmark, til den pakkeshop der ligger nær dig. Du kan derfor bestille og modtage dine blomster flere uger i forvejen og pakke dem ud når dagen nærmer sig. 
  2. De tørrede blomster er nemme at flytte rundt på, da i ikke skal tænke på vaser med vand. I kan dermed, uden besvær, flytte blomsterne til nye lokationer og spare en del penge ved blot at genbruge blomsterne fra receptionen til bryllupsfesten. 
  3. Mange brude vælger at tørre/præservere deres friske brudebuketter efter brylluppet for at have et minde fra den store dag. Dette arbejde slipper du for ved at bruge en tørret brudebuket.
  4. Brug eventuelt nogle små tørrede blomster i brudeopsætningen. På billedet nedenunder kan du se et eksempel på, hvor fint det kan se ud, når brudehåret og buketten matcher.


Brudeopsætning med tørrede blomster

Frisør: Caroline Hjort - https://mipecph.dk

 

Det kan vi hjælpe med

Brudebuketten og blomsterne til brylluppet skal afspejle dig og derfor giver vi dig nu muligheden for at sætte dit helt eget personlige præg på det. Måske har du gået og drømt om en særlig type brudebuket i mange år? I så fald kan det være en god ide at indsamle billeder af lignende buketter, farver eller blomsterønsker, som du kan sende til os. Dermed kan vi få et indblik i, hvem du er, hvad dine visioner er for brylluppet og hvordan en helt unik brudebuket ser ud for dig. Vi elsker at se jeres ideer og drømme og det gør vores arbejde langt nemmere. Send derfor gerne massere af inspiration!

Vi tilbyder både brudebuketter, matchende blomster til brudeopsætningen, buketter til bryllupsreception samt bryllupsfesten og meget mere på bestilling. I er altid velkommne til at skrive en mail til os på shop@torredeblomster.dk, så vi kan få os en helt uforpligtende snak, om hvad i har af drømme, ønsker og ideer. 

 

 

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort