OBS: Tørredeblomster.dk holder midlertidigt lukket - Læs mere her

Inspiration til borddækning med tørrede blomster og massere rosa

Inspirations billede til borddækning med guld service, rosa glas, tørrede blomster og rattan dækkeservietter

Feminin borddækning med tørrede blomster

Smukke og unikke borddækninger skaber centrum for hygge, kærlighed og gode selskaber. På samme måde som tørrede blomster kan skabe stemningen i et hjem, så er et smukt dækket bord med til at sætte stemningen og være prikken over I´et til alle arrangementer. Om det så er en barnedåb, et bryllup, en fødselsdag, en konfirmation, et middagsselskab, en polterabend eller jule/påskefrokosten der skal afholdes, så er bordækningen er altid et vigtigt element i planlægningen - og ofte det dine gæster opdager først. Mangler du inspiration og ønsker du en borddækning som holder længere end blot en enkelt aften, så kig med her, hvor vi inspirerer til en feminin og holdbar borddækning med tørrede blomster der kan bruges igen og igen.   

.

Billederne i artiklen er taget af skønheds- og sundhedsmentoren Tina Lykkegaard som til sin 30-års fødselsdag valgte at bruge vores tørrede blomster til skabe en helt fantastisk og unik feminin stemning. Her er rosa og guld nuancer mixet med naturlige materialer og teksturer. Ønsker du at bestille blomster til dit arrangement kan du skrive en mail til os via kontakt eller på shop@torredeblomster.dk med dine ønsker. Vi håber, at vi kan hjælpe til at du kan blive inspireret til hvordan du skal bruge tørrede blomster til din begivenhed. 

.

Artiklen fortsætter under billedet

Tørret blomsterbuket i fokus som del af bordækningen 

Inspiration til tørrede buketter - mange små eller en stor? 

For at skabe en følelse af at hele bordækningen hænger bedre sammen, kan du bruge en masse mindre tørrede buketter, gerne i forskellige størrelser, og placere dem på en linje ned langs midten af dit bord. Du kan også sagtens placere dine tørrede blomster i små grupper og eksempelvis stille 2 små og en lidt større buket sammen og på den måde skabe små klaser af blomster. 

  TIP: Find sjove og anderledes lysestager og figurer i din lokale genbrug og brug dem sammen med dine klaser af blomster. På den måde kan du skabe en unik stemning der afspejler din stil.

Skal du dække op på et rundt bord kan det være en ide at stille en større tørret buket som centerpiece. Ønsker du bedre udsigt til dine gæster kan du med fordel også her samle en lille klase af 3 forskellige tørrede buketter på midten af bordet, gerne i forskellige størrelser. Vælger du at dække dit runde bord med små forskellige buketter kan du bruge en lav og rund træskive som bakke til dine buketter for at føre det runde element videre. 

 

 Artiklen fortsætter under billedet

Tørrede blomster i vase på bord dækket med service i rosa og guld farver
.

Inspiration til mix af farver, materialer og stilarter

 Et godt mix af farver og materialer er altid et hit. Bland eksempelvis sarte feminine hør-servietter med noget mere robust, som rattan dækkeservietter eller træplader.
.
TIP: For at give borddækningen et ekstra pift kan du bruge farvede glas, gerne forskellige farver på vinglas og vandglas. Find sjove og anderledes glas i din lokale genbrug. Der kan som regel spares en del, og så er det bare skønt at genbruge.
.
Skab sammenhæng i de forskellige teksturer og materialer med en eller flere tørrede buketter. Vi har altid et bredt udvalg af forskellige farver og størrelser.
Se dem her
.
.
Artiklen fortsætter under billedet.
Close-up af borddækning med guldbestik, rosa hør servietter, rattan dækkeserviet, rosa vinglas og tørrede blomster

Bordækning med små kuvertbuketter 

Har du øje for detaljen og ønsker at gennemføre et tema til punkt og prikke, så kan små kuvertbuketter måske være noget for dig. Gør brug af små tørrede buketter der kan ligge på eller ved siden af tallerkenen sammen med servietten i samme tema som de øvrige tørrede blomster på bordet. På den måde får du skabt en rød tråd i dit tema.
 
Ønsker du råd og vejledning til dit event, middag eller arrangement kan du kontakte os på shop@torredeblomster.dk eller via kontaktformularen her.

God fornøjelse med din fremtidige borddækning og tak fordi du læste med. 

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort